fotótanonc 2011.06.02. 21:52

2011. március 21. hétfő

 

Elég laza csávó. Ahogy megérkezett a suliba, gyakorlatilag mindenki akaratlanul is aranymetszésbe állt, csak hogy hirtelen jól nézzen ki az összkép. Elképesztő határozottság és dinamizmus. Talán éppen ezért lett a világ legnagyobb hírügynökségének a fotósa.
-Hogy mi a foglalkozása? –mutatta be „osztályfőnökünk” az óra elején - hát, Szandelszky Béla.
-És miről fog beszélni? Természetesen a fényképészről, mint felsőbbrendű lényről. - Nem rossz kezdés.
És a folytatásban tényleg bebizonyította, hogy mindennapi életünk a képek körül forog, akár álló, akár mozgókép. A technika fejlődése is arra halad, hogy minél inkább a befolyásuk alatt tartsanak a képközlő médiumok és persze ki alkotja a képeket? Ergo ki irányítja a világot? Természetesen a fényképészek.
Kezd bizseregni valami a halántékomnál. Régen gondolkoztam, hogy politikus legyek, de már látom, jól választottam! Tanulás kérdése az egész.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fotostanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr772952761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaunn1979 · http://zaunn1979.blogspot.com/ 2011.06.03. 16:50:44

nagy életművész lehetsz :D

tetszik a blogod :)))
süti beállítások módosítása