fotótanonc 2011.07.12. 21:00

2011. április 2 szombat első rész

A fórumon (mert az is van ám indulás óta a suli honlapján, külön a mi osztályunknak), rengeteg posztolás ment, úgyhogy én is bekapcsolódtam, és a sportfotó tanárunktól Szalmás Pétertől tényleg egy csomó hasznos dolgot megtudtam a mozgásfotózásokkal kapcsolatban. Az egyik feladatunk az, hogy villamost kell fényképeznünk úgy, hogy 5 különböző módon ábrázoljuk a mozgását a képen. Natejóég. Villamos áll - háttér mozog, háttér figyel - villamos oson. Ez kettő. Netáááán, foroghatna a villamos kereke, mondjuk. Három. Na, jó. Akkor most elmegyek életem első élő focimeccsére, aztán kitalálom a többit – gondoltam, felkaptam kedvenc lila pulóveremet és útnak eredtem. A Metró kocsiban a Ferenc körúttól érezhetően nőtt a feszültség. . José Ortega: A tömegek lázadása című
könyvét olvastam lazán az egyik ajtónak dőlve, de mintha menekülni akart volna a könyv a kezemből. Amikor pedig a Népligetnél kiléptem a szerelvényből, elég erősen ütődött oda a vesém valakinek a térdéhez. Szerencsére hamar megláttam az osztálytársakat és volt valakinél egy fekete esőkabát, amit magamra húzhattam. Erre jött még egy „hivatalos” fotósmellény is, úgyhogy visszatért a bátorságom és úgy léptem be a stadionba, mint Russel Crowe a Gladiátorban… és egy pillanatnyi sokkhatás után a gondolataink is nagyjából megegyezhettek.

Címkék:fotó tanfolyam fényképezés kezdő fotótanfolyam fotósuli fotóstanfolyam 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fotostanfolyam.blog.hu/api/trackback/id/tr1003061616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaunn1979 · http://zaunn1979.blogspot.com/ 2011.07.13. 21:59:26

csao, lassan kéne tolni 1-2 képet is :D

fotótanonc 2011.07.13. 22:04:48

hm bénák a képeim, de most végülis leválogattam 6-ot holnapra leszűkítem és meglátod

zaunn1979 · http://zaunn1979.blogspot.com/ 2011.07.14. 08:04:03

az enyémek is bénák, nem azon van a hangsúly :D
érdekel hogy mennyit változik egy ember képeinek minősége/látásmódja egy ilyen tanfolyam előtt/közben/után...
gondolkodtam én is tanfolyamon csak nem tudom mennyire éri meg...
süti beállítások módosítása